Будемо раді співпрацювати!

moc.liamg%400202akhcaynokanmet

+38 (068) 557 70 24

Будемо раді співпрацювати!

moc.liamg%400202akhcaynokanmet

+38 (068) 557 70 24

Кавові інтернет-журнали, з якими можна і сміятись, і навчатись!

Кавові інтернет-журнали, з якими можна і сміятись, і навчатись!

Бажаєте остаточно зануритись у кавовий світ і вам вже не вистачає ні книжок, ні ютубу?

Долучайтесь до перегляду цікавих інтернет-журналів (адже ми за збереження дерев). До речі, радимо почати саме з Блогу Темної Конячки: цікаві статті кожного тижня, що наповнені якісним та пізнавальним контентом😏

Разом з тим, сьогодні розкажемо про інтернет-видання, які також варті вашої уваги!

1. coffee.capital.magazine

На сторінках ви знайдете інформацію щодо кавових фестивалів та міжнародних змагань, коротенькі навчальні дописи стосовно кави, огляди кав’ярень із різноманітних куточків світу.

2. Sprudge

Один з головних кавових журналів. Останні новини зі світу індустрії, огляд гаджетів, подкасти, інтерв’ю із кавовими інтузіастами з усього світу та багато іншого!

3. Perfect Daily Grind

Журнал, що допоможе вам глибше і базованіше зрозуміти кавове зерно, так і процеси, які із ним пов’язані. Науковий підхід та детальні розбори різноманітних тем.

4. Standart

Про каву та людей. Актуальні статті зі світу індустрії, останні новинки серед девайсів, історія кави – і все це з яскравими ілюстраціями!

5. Roast Magazine

Обсмажка у всій її красі та не тільки. Цікаві дописи та дослідження, розбір нагальних проблем індустрії. Про кавове обладнання та персональні історії.

6. Solo

Журнал, що показує індустрію specialty кави під іншим кутом. Спокійні та легкі бесіди із експертами та знавцями кавової справи, що допоможуть вам розслабитись та відпочити від стрімкого вирію життя.

7. European Coffee Trip

Читаючи хлопців, ви познайомитесь із купою історій бариста, дізнаєтесь про їхній шлях. Спеціалізуються на оглядах кав’ярень з усього світу, у яких бувають. Вони навіть створили власний додаток, що допоможе вам знайти круту кав’ярню, де б ви не опинились!

8. Barista Hustle

Освітні дописи, цікаві лекції, історії створення кавового обладнання, інтерв’ю з переможцями світових чемпіонатів. Купа корисної інформації, яка варта вашої уваги!

9. Roaster Daily

Будні обсмажчиків з усього світу. Медитативне спостереження за обсмажкою кави, її пакуванням. Здається, що ось-ось відчуєш цей запах… Легкий та ненав’язливий контент.

10. Barista Daily

Ось так проходить день бариста: шоти найсмачнішого еспресо, дивовижний лате-арт, день без запари та тільки чемні гості:) Внутрішня кухня професіоналів своєї справи, яка нікого не залишить байдужим.

Якщо ви хочете доповнити цей список - пишіть нам в інстаграм Темна Конячка Дякую за ваш час! Разом до перемоги та назавжди!

Автор статті: Гончарук Денис
Телеграм: https://t.me/ffFoster
Інстаграм: https://www.instagram.com/denys.honcharuk/