Будемо раді співпрацювати!

moc.liamg%400202akhcaynokanmet

+38 (068) 557 70 24

Будемо раді співпрацювати!

moc.liamg%400202akhcaynokanmet

+38 (068) 557 70 24

Лекції Темної Конячки

Ми регулярно проводимо різноманітні заходи, щоб піднімати обізнаність нашого кавового ком'юніті.

Illustration

Якість еспрессо

ОФЛАЙН
Адреса: м. Київ, метро Либідська, вул. Антоновича 172, бізнес-центр Паладіум, 1-й поверх, шоурум “YoCo Story”Дата: 9.11.2024Початок о 11:00, кінець о 14:00
Під час приготування еспресо треба враховувати багато параметрів. І на цій лекції ми поговоримо про них. А також спробуєте каву з помилками й без, щоб запамʼятати різницю.На цьому інтенсиві ви:- Розберетеся в понятті brew-ratio.- Розберемося в понятті екстракція.- Отримаєте новий смаковий досвід.- Навчитеся ідентифікувати якість екстракції на смак.
Це калібрування обмежене за кількістю учасників — максимум 12(дванадцять) людей.Такі обмеження для того, щоб калібрування було максимально продуктивне та комфортне!
Тренер: Катернога Микита (@mykyta.katern0ga)
Зберігайте собі, діліться з друзями та приходьте на лекції💕

Ціна лекції: 1000 гривень/людина
Illustration

Індивідуальні курси від Микити Катерноги

    «Альтернативне заварювання» Розглядаємо види альтернативних методів заворювання. Підбираємо максимально прості та дієві рецепти для них. Розглядаємо як одна й та сама кава розкривається в різних методах заварювання. Тривалість навчання: 6 годин
    «Якість еспрессо. Теорія спротиву» Розбираємось з головним інструментом контролю смаку еспрессо - налаштування помелу. А також вчимося контролювати інші параметри котрі впливають на смак готового напою. Тривалість навчання: 6 годин
    «Бариста базовий» - розбираємось в професії Бариста та вчимося працювати з кавовим обладнанням. Отримаєте навички налаштування еспрессо та базового латеарту.Тривалість навчання: 2 дні по 6 годин
    «Базова сенсорика» ● Знайомимось з поняттям мультисенсору аналізу смаку, розбираємось в оцінці смаку, текстури, аромату, вчимося розрізняти та ідентифікувати смаки та відрізняти їх. ● Після проходження тренінгу, отримаєте структурований смаковий досвід, навички оцінки смаку та робочі вправи для самостійного збагачення смакового досвіду.● Зрозумієте навіщо та як розповідати про смак своєму гостю💕 Та зрозумієте яким чином виписати дескриптори на вашу пачку з кавою, якщо ви обсмажуєте каву. Тривалість навчання: 2 дні по 6 годин

Ціни на ці лекції індивідуальні для кожного окремого випадку та розміру групи, пишіть на пошту або залишайте заявку для обговорення деталей🚀

Реєстрація

Для бронювання місця на лекції заповніть цю форму реєстрації та оплатіть участь.

Дякуємо!

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Can't send form.

Please try again later.

Image placeholder
Image placeholder

Привіт, друже!

Моє ім'я Микола Конон, засновник цього проекту, наразі я мобілізований в Збройні Сили України і особисто не проводжу курсів та лекцій. 

Ти можеш підтримати мене придбавши підписку на "Переможне Калібрування" - одразу після Української перемоги в російсько-українській війні ми зустрінемось з вами та відкалібруємось!Також ти можеш придбати наші навчальні набори в розділі "магазин" на цьому сайті!