Будемо раді співпрацювати!

moc.liamg%400202akhcaynokanmet

+38 (068) 557 70 24

Будемо раді співпрацювати!

moc.liamg%400202akhcaynokanmet

+38 (068) 557 70 24

Лекції Темної Конячки

Ми регулярно проводимо різноманітні заходи, щоб піднімати обізнаність нашого кавового ком'юніті.

Illustration

Альтернативні методи заварювання кави

Ми знову збираємося на лекцію-дегустацію «Альтернативні методи заварювання кави»⚡️

Це буде зустріч для тих, хто хоче зрозуміти каву краще: на дотик, на аромат, на посмак.

Що розкриємо цього разу:
— історії про Dotyk, V60, аеропрес і джезву { так, не лише пуровери }
— як теруар формує характер чашки
— чому кава буває кислою, медово-солодкою чи густо-тягучою
— секрети екстракції

Ми поспілкуємося та скуштуємо {проживемо ці ноти разом} і розберемося, чому саме ця чашка стає улюбленою.

⏰ 12.10 | 11:00–14:00
💳 Вартість участі — 1200 грн
📍 Київ, вул. Антоновича, 172, БЦ «Палладіум Сіті»

Буде смачно, атмосферно і дуже цікаво⚡️

Вартість — 1200 грн/людина

Реєстрація на лекцію

Для бронювання місця на лекції заповніть цю форму реєстрації, вкажіть назву лекції в коментарі та оплатіть участь.

Дякуємо!

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Can't send form.

Please try again later.

Illustration

Індивідуальні курси від Микити Катерноги

    «Альтернативне заварювання» Розглядаємо види альтернативних методів заворювання. Підбираємо максимально прості та дієві рецепти для них. Розглядаємо як одна й та сама кава розкривається в різних методах заварювання. Тривалість навчання: 6 годин
    «Якість еспрессо. Теорія спротиву» Розбираємось з головним інструментом контролю смаку еспрессо - налаштування помелу. А також вчимося контролювати інші параметри котрі впливають на смак готового напою. Тривалість навчання: 6 годин
    «Бариста базовий» - розбираємось в професії Бариста та вчимося працювати з кавовим обладнанням. Отримаєте навички налаштування еспрессо та базового латеарту.Тривалість навчання: 2 дні по 6 годин
    «Базова сенсорика» ● Знайомимось з поняттям мультисенсору аналізу смаку, розбираємось в оцінці смаку, текстури, аромату, вчимося розрізняти та ідентифікувати смаки та відрізняти їх. ● Після проходження тренінгу, отримаєте структурований смаковий досвід, навички оцінки смаку та робочі вправи для самостійного збагачення смакового досвіду.● Зрозумієте навіщо та як розповідати про смак своєму гостю💕 Та зрозумієте яким чином виписати дескриптори на вашу пачку з кавою, якщо ви обсмажуєте каву. Тривалість навчання: 2 дні по 6 годин

Ціни на ці лекції індивідуальні для кожного окремого випадку та розміру групи, пишіть на пошту або залишайте заявку для обговорення деталей🚀

Image placeholder
Image placeholder

Привіт, друже!

Моє ім'я Микола Конон, засновник цього проекту, наразі я мобілізований в Збройні Сили України і особисто не проводжу курсів та лекцій. 

Ти можеш підтримати мене придбавши підписку на "Переможне Калібрування" - одразу після Української перемоги в російсько-українській війні ми зустрінемось з вами та відкалібруємось!Також ти можеш придбати наші навчальні набори в розділі "магазин" на цьому сайті!