Корисні кавові інстаграм-сторінки, з якими час пролетить швидко та з користю
Часто "втикаєте" в інстаграм, коли їдите в метро або стоїти в черзі в Мак (так, вже скоро всі там будемо)? То робіть це з користю!
Ми продовжуємо цикл освітній статей. Сьогодні на черзі інстраграм. Зрозуміло, що якнайскоріше вам необхідно відвідати нашу сторінку Темної Конячки, адже там вас чекають
круті лекції кожного тижня, кавові івенти, інтерактивна гра “Розбір продукту”(за
яку найкмітливіші отримують від нас подаруночки😏
Будьте бубочками та долучайтесь до
нашого освітнього проекту!
А зараз пропоную вам добірку вітчизняних та зарубіжних сторінок, щоб розширити інформаційний фон вашої інсти змістовними дописами на кавову тематику.
Почнемо із вітчизняних:
Тонна корисного матеріалу: від особливостей відкриття власної кав’ярні до найменших дрібниць у роботі бариста. Рекомендую, це точно варто вашої уваги.
Якщо вас цікавлять правила проведення капінгів, оцінка кави за протоколами SCA та бажаєте навчитись варити найкращу альтернативу – то вам до цих крутих людей!
Детальні описи та різноманітні тонкощі підготовки зеленої кави у країнах її вирощування, незвичні обробки та унікальні лоти. Фанатам та кавовим інтузіастам - маст хев для ознайомлення.
Корисна інформація про зберігання, пакування, маркування зеленої кави. Обсмажку та вибір смаженої кави. ГОСТи та закони про каву. З усім цим і навіть більше ви можете ознайомитись на сторінці.
Різноманітний кавовий контент: інформація про виставки, цікаві кав’ярні, кавову термінологію, порівняння кави із різних країн та багато іншого. Заходьте та переглядайте!
Український підрозділ Specialty Coffee Association. Інформація по вітчизняних та міжнародних кавових чемпіонатах, виставках. Досягнення наших дівчат та хлопців на світовій кавовій арені. Приєднуйтесь та ставайте частиною specialty-ком’юніті в Україні.
“Інструменти та аксесуари для кав’ярень і барів з усіх куточків світу.” Кавові та не тільки девайси, а також рецепти для приготування кави. Для кавоманів — те, що треба)
Далі на черзі зарубіжні:
Всесвітньо відомий автор книжок про каву, кавовий гік та консультант. Науковий та точний підхід, розбір та обґрунтування будь-якого процесу до найдрібніших деталей.– від особливостей приготування фільтр-кави в маштабах кав’ярні до обсмажки зеленої кави.
В минулому – винороб, а в теперешнійчас – спеціаліст з обробки кави. Вона допомагає та консультує фермерів з приводу покращення процесів обробок і паралельно розповідає про каву мовою мікробіології.
Кавові статті, дослідження та цікавинки з усього світу. Своєрідний хаб актуальних новин індустрії.
Якщо ви хочете доповнити цей список - пишіть нам в інстаграм Темна Конячка
Дякую за ваш час! Разом до перемоги та назавжди!
Автор статті: Гончарук Денис
Телеграм: https://t.me/ffFoster
Інстаграм: https://www.instagram.com/denys.honcharuk/