Будемо раді співпрацювати!

moc.liamg%400202akhcaynokanmet

+38 (068) 557 70 24

Будемо раді співпрацювати!

moc.liamg%400202akhcaynokanmet

+38 (068) 557 70 24

Вплив куріння на смакові та ароматичні рецептори

Вплив куріння на смакові та ароматичні рецептори

КУРІННЯ ВБИВАЄ

Під час куріння, дим подразнює слизові оболонки дихальних шляхів. Систематичне куріння викликає запалення слизових та пошкоджує здатність до регенерації смакових сосочків. Тим самим знижуючи кількість та чутливість ваших смакових рецепторів. 

І тут ви одразу задались питанням - як тоді виходить оцінювати каву та одночасно курити у достатньо відомих, в кавовій індустрії, каперів? 

Все діло у гнучкості та здібності до пристосовування людського організму. Наш мозок це неймовірно складний та унікальний інструмент котрий може пристосуватись до будь-яких умов.
Згадайте який стрес ви відчували на початку повномаштабного вторгнення, і зараз - ви пристосувались до інформаційного фону та нової реальності.
Так і зі смаком - мозок пристосовується оцінювати смаки та аромати в складних умовах.

І що це означає? Можна не кидати палити?
Ні - кидати палити треба!
А краще не починати!
Особливо, якщо хочете приймати участь у чемпіонатах!
Адже при рівному досвіді та підготовці каперів, виграє той у кого буде хоча б маленька фора. А кількість рецепторів - то не маленька фора 😉

Якщо ж ви наважились кинути палити - будьте готові до того, що сприйняття смаків та ароматів у вас зміниться кардинально 🙃
Вашому мозку потрібно буде переналаштовуватись на нові умови оцінки.
Цей процес буде проходити в кожного по різному. Та коли я кидав палити - мій смаковий досвід відкатився майже в нуль 😄
Прийшлось напрацьовувати все по новій 😊

А якщо ви кинули палити, і у вас також все пішло під три-чорти, запрошуємо вас, до нас на калібрування!
Актуальний розклад тут: "Курси Темної Конячки

КУРІННЯ ВБИВАЄ!